Letöltések - ClicXoft programok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Letöltések

ANYDESK
Az ikonra kattintva tölthető le az Anydesk program. Letöltés után nem kell installálni, a letöltött fájllal azonnal elindítható a program.
 
LETÖLTÉSEK
Annak érdekében, hogy a programok kipróbálása pozitív élmányt nyújtson, fontos figyelemesen elolvasni az oldalon található tájékoztató szövegeket. Ezáltal megelőzhető egy sikertelen programtelepítés, a program használat közben az esetleges "elszállása" stb.

A kívánt Clicxoft.Office program letöltéséhez kattintson az oldalon található hivatkozásra. A szoftverek itt található kipróbálható változatai (DEMO - shareware) biztosítják az egyes programok minden lényeges funkcióját, azonban a rögzíthető tételek száma korlátozott, vagy más adatkorlát van beépítve. A szoftverek mindegyike Microsoft SQL Server adatbázisplatformot használ, valamint Microsoft .NET környezetben (4.5) fut. A nyomtatáshoz az SAP CrystalReports nyomtató motorját használják. Ezekkel kapcsolatos rendszerkövetelmények a Futtatási környezet oldalon ismerhetők meg. Ugyanezen az oldalon elérhető ezek telepítéséhez szükséges linkek.


TELEPÍTÉS ÉS HASZNÁLAT
 
A ClicXoft.Office programcsomag programjai ZIP formában tömörítve, hordozható (portable) formátumban érhetők el. A tömörített kibontandó ZIP archívum az indító EXE programot és a szükséges DLL fájlokat tartalmazza. A programok telepítés nélkül,  egy adott könyvtárban (lehet akár egy pen drive-n is) történő kicsomagolással telepíthetők, és azonnal futtathatók amennyiben rendelkezésre áll a megfelelő (4.5-s) .NET környezet.
A programok legújabb verziói kerülnek publikálásra.

A program kipróbálásához nem szükséges telepíteni  MS-SQL adatbázis szervert. Első indításkor a program érrzékeli, hogy  nincs beállítva kapcsolódó adatbázis, ezért bejelentkezik egy teszt szerverre, ahol létrehoz egy, a szerveren lévő, teszt adatokkal  előkészített adatbázisról másolatot. Mire a program főmenüje megjelenik,  már létrejött az adatbázis, és el lehet kezdeni az ismerkedést a  programmal. (Az adatbázis - a szerver terheltségétől függően - max. 30 - 150  napig használható, majd automatikusan törlődik.) A programok a listáinak  létrehozására és megjelenítésére (nyomtatás) az SAP CrystalReports eszközt használják, ezért a nyomtatás kipróbálásához szükséges a CrystalReports megfelelő komponense a Futtatási környezet oldal alján lévő linkre kattintással letölthető. További részletes információ az adatbázis kapcsolat létrehozásával kapcsolatban ide kattintva olvasható.

FONTOS!
A programok a listák (riportok) létrehozására és  megjelenítésére (nyomtatás) az SAP CrystalReports eszközét használják. A  programokban kimutatások, jelentések készítéshez, diagramok  elkészítéséhez és  megjelenítéséhez ennek a programnak a telepítése is  szükséges. A SAP CrystalReports a kinkre (Crystal Report_64 for VS 2013) tölthető le (amennnyiben nyomtatási funkciót nem kíván kpróbálni, nem szökséges az SAP CrystalReports installálása). Ennek hiányában a Windows - egy üzenet megjelenítése mellett - bezárja a programot olyan menüpontra kattintva, amelyikben nyomtatási funkció van.
   
A programok egységes szemlélettel, grafikus megjelenéssel és kezeléstechnikával rendelkeznek. Ide vagy a képre kattintva letölthető egy termékfüggetlen általános programkezelési ismertető, mely minden program Súgó/Dokumentumok menüpontjában is elérhető.
______________________
Megjegyzés: a programok közös jellemzője, hogy egy adattípus (pl. szerződés, feladat) rögzítését, módosítását, visszakeresését, különböző státuszokon való véghezvitelét valósítják meg, ezért hasonló menüszerkezettel rendelkeznek, és ezért valamelyik program használatának elsajátítása után egy másik kezelése már nem okoz nehézséget.PROGRAM LETÖLTÉSEK

A táblázatban a program nevére kattintva tölthető le ZIP tömörített formátumban a kívánt program. Mivel a programok nem integrálódnak az adott számítógép környezetébe, ezért nem kell külön installálni, csak egy adott könyvtárban kicsomagolni, és már használatra készek. Programfrissítés esetén is - ennek megfelelően - elég az adott könyvtárban felülírni minden fájlt a ZIP fájlban található programelemekkel.
 
KISZOLGÁLÓ ÉS KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK
FELHASZNÁLÓI PROGRAMOK
*-gal jelölt programok ingyenesen használható (free-ware) programok


ClicXoft.Office a DIGITÁLIS IRODA kulcsa!
Powered by WebsiteX5
(C) Dr. Dózsa Andrés * 2019
I
I
I
... office apps & more
I
I
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz