Gépkocsi flottakezelés - ClicXoft programok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gépkocsi flottakezelés

Szoftver ismertetők
GÉPKOCSI FLOTTAKEZELŐ PROGRAM
ClicXoft.Vehicle

A ClicXoft.VehicleRegistry program gépkocsik, személy és tehergépjármű autóflották adatainak nyilvántartására, a kezelt gépjárművek életútjának követését, a gépkocsikhoz kapcsolódó költségek és bevételek naprakész kalkulációját teszi lehetővé. Kiegészítő webes alkalmazásán keresztül (akár okos telefonon is) online rogzíthetők a tankolási és menetlevél adatok.

A szoftver biztosítja egy szervezet kezelésben lévő gépkocsik adatainak, digitalizált dokumentumainak tárolását, fenntartási költségeinek teljesen automatikus, naprakész kalkulálását visszamenőlegesen, a gépkocsik beszerzésétől kezdődően. Segítségével a gépjárművek fenntartásának költségei, a gépkocsikkal kapcsolatos ütemezett és egyedi teendők, a gépjárművek adataiban megtörtént változások, az adott gépjármű költségei, illetve használatukból származó nyereség (tartósbérlet) értékei egy felületen, bármikor naprakészen, könnyen leolvashatók.

A program főbb tulajdonságai és képességei:
  • a rögzített gépkocsik minden statikus törzsadatának (gyártmány, típus, felszereltség, alvázszám, szín, beszerzési adatok, stb.) nyilvántartása,
  • korábbi és jelenlegi rendszám, törzsköny, forgalmi engedély, motorszám, gépkocsi használó nyilvántartása
  • gépkocsikhoz tartozó bevételek, költségek tárolása, automatikus- naprakész nyilvántartása,
  • szkennelt dokumentumok, szövegfájlok, táblázatok, fotók csatolása a gépjárművekről, annak részegységeiről (például javítások dokumentálása céljából),
  • futásteljesítmény adatok (megtett km) rendszeres rögzítése,
  • gépkocsi-fenntartáshoz köthető teendők és események rögzítése (pl. kötelező szerviz, gumicsere, műszaki vizsga időpontja)
  • a teendők és események felelőseinek automatikus értesítése (email, sms),
  • automatikus teendő generálás felelős értesítésével lejáró műszaki vizsgáról, kötelező szervizekről,
  • aktuális és előző biztosítások (kgfb - casco) nyilvántartása,
  • kötelezettségek teljesítéséhez kapcsolódó teendők nyilvántartása, automatikus ütemezése (biztosítási díjak, adók: teljesítményadó és cégautóadó),
  • útnyilvántartás készítése, automatikus generálása futásteljesítmény adatok alapján.
  • A felsoroltakon kívül beépített lehetőség van az Ön által kívánt egyedi adatok definiálása és nyilvántartása az egyes járművekhez köthetően!
  • webes alkalmazásán keresztül (akár okos telefonon is) online rögzíthetők a tankolási és menetlevél adatok biztosítva a naprakész nyilvántartást.

Gépkocsi flottakezelő program működését bemutató videó (6' 29")

Tankolási adatok rögzítése okos telefonon
ALKALMAZÁSI ELŐNY

A program egyaránt hasznos gépkocsi kölcsönzéssel foglalkozó cégek, és saját flottával rendelkező cégek számára. A program a gépkocsi fizikai alapadatain kívül tárol minden korábbi adatot (biztosítások, rendszám, forgalmi engedély, motorszám, gumicsere stb.) figyelmeztetéseket ad (sms, email) lejáró határidőkről (forgalmi engedély, előzmény adatok alapján jósolt olajcsere, kötelező szerviz,). Folyamatos átlagfogyasztás számítás, grafikus megjelenítéssel. Kiadás/bevétel adatok alapján gazdaságossági számítás stb.

ESETTANULMÁNY
Bérbeadással foglalkozó cég excel táblák sokaságának alkalmazása ellenére sem tudta kellően átlátni egy-egy gépkocsi életútját, fáradságos munkával lehetett összeállítania gépkocsi után fizetendő adókat és egyéb adminisztrációs tevékenységet.

GAZDASÁGI ELŐNY
Minimalizálható a szükséges munkaerő igény, a gépkocsival kapcsolatban minden információ bárhol, bármikor rendelkezésre áll.

PÉNZÜGY ELŐNY
Közvetett: munkaerő költség megtakarításával.


FELHASZNÁLÓI VÉLEMÉNY

Mind Car Market Kft
"A gépjármű-nyilvántartó programmal mindig naprakészek tudunk lenni. Segít a szervizelésben, biztosításoknál, a költségek nyilvántartásában, de még a könyvelés is használja az adatait. Bár még fejleszthető – de mi nem? – napi munkánkban hatalmas segítség, csak ajánlani tudjuk. Használata óta nincs be nem fizetett biztosítás, elmaradt műszaki vizsga. Használata egyszerű, könnyen megtanulható."

TS Gastro Kft
".... megszületett a döntés és az Önök programját választottuk. A másik két cég akit vizsgáltunk profi, de az Önök ára és a program kezelhetősége verhetetlen."
EZT IS AJÁNLJUK....
 

ClicXoft.Office a DIGITÁLIS IRODA kulcsa!
Powered by WebsiteX5
(C) Dr. Dózsa Andrés * 2019
I
I
I
... office apps & more
I
I
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz