Szoftverek - ClicXoft programok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szoftverek


MUNKAFOLYAMATOT MENEDZSELŐ PROGRAMOK

HR TEVÉKENYSÉG MENEDZSELŐ
A program egy szervezet jelölt, állományban lévő vagy már kilépett munkavállalói adatainak menedzselésére, az aktív munkavállalóknak a szervezettel webes aplikáción keresztüli kommunikációját menedzseli.
A program olyan szervezetek számára nyújt támogatást, amelyek fő tevékenysége termékek és / vagy szolgáltatások értékesítése, és szükséges számukra az értékesítési folyamatok részletes adminisztrációja.

A ClicXoft.TaskManager program lehetőséget biztosít egyedi feladatok kiosztásától és ellenőrzésétől kezdve teljes komplex munkafolyamatok, projektfeladatok tervezésére, nyomonkövetésére, a feladatok auditjára.DOKUMENTUMOKAT KEZELŐ PROGRAMOK

A ClicXoft.Registrar program cégek és szervezetek működéséhez kapcsolódó, bejövő és kimenő iratok elektronikus iktatását, az irat életútjának követését teszi lehetővé.

A ClicXoft.ContractRegistry program szervezetek működéséhez kapcsolódó szerződések teljes körű, auditálható menedzselését teszi lehetővé. Biztosítja a szerződések készítését, nyilvántartását, archiválását.EGYÉB ADATNYILVÁNTARTÓ PROGRAMOK

A ClicXoft.Office programjaiban rögzített ügyfél/üzleti partnerek adatainak kezelését, CRM folyamatok végrehajtását, szolgáltatást végző cégek ügyfélszolgálati munkájának dokumentált kezelését teszi lehetővé.
A ClicXoft.VehicleRegistry program a gépjárművekhez kapcsolódó több, mint 10 féle jellemző adat (tankolás, gumicsere,biztosítások stb.) idővonalas nyílnvántartását végzi.
SZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGET TÁMOGATÓ PROGRAMOK

A ClicXoft.Service program lehetővé teszi karbantartást igénylő gépek és eszközök javítási tevékenységeihez köthető feladatok adminisztrációját, a munkalapok kiállítástól, a javítási munka elvégzéséig.

A Clixcoft.Leasing program gépek és berendezések kölcsönzésével foglalkozó vállalkozások kölcsönügylet-folyamatainak kezelését támogatja.

A ClicXoft.Questionnaire támogatja közvélemény kutatások, piacfelmérés célú kutatások végrehajtását. Alkalmas ügyfelek és üzleti partnerek elégedettségének mérését célzó megkeresések elvégzésére.
SZÁMVITELI, PÉNZÜGYI PROGRAMOK

A ClicXoft.Invoicing elsősorban egyéni vállalkozók, kisebb gazdálkodó szervezetek számlázási feladatait teljesíti. A szoftver megfelel minden jogszabályi előírásoknak.

A ClicXoft.ApartHouse társasházak pénzforgalmi könyvelését (vevő-, szállító nyilvántartással, eredménykimutatással), lakóinak nyilvántartáésát, folyószámláinak vezetését támogatja..
A ClicXoft.DebitManager megoldást biztosít sok üzleti partnerrel, és partnerenként jellemzően több kiállított számlával rendelkező vállalkozások vevő-  és ügyféltartozásainak (kintlévőségének) menedzseléséhez.WEBES ADATSZOLGÁLTATÓ PROGRAMOK

A ClicXoft.HrManager programhoz fejlesztett webes alkalmazás, melyen keresztül a munkatársak kommunikálni tudnak a munkaadóval (szabadság kiírás, betegség bejelentés stb.)

A ClicXoft.ApartHouse társasházak pénzforgalmi könyvelését (vevő-, szállító nyilvántartással, eredménykimutatással), lakóinak nyilvántartáésát, folyószámláinak vezetését támogatja..PROMÓCIÓS TERMÉKEK

KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK

Korlátlan számú - akár szerveren, akár helyi számítógépen alkalmazott - adatbázis ütemezett mentését végző program.


Csatolmányok áttöltése üres adatbázisba (ezáltal a legtöbb helyet foglaló csatolmányok ne foglalnak helyet a 10 Gbyte-os ingyenes MS SQL szerver méretből).

A Clicxoft.Office programjaiban kezelt lejárt határidők ellenőrzésére szolgáló program
ClicXoft.Office a DIGITÁLIS IRODA kulcsa!
Powered by WebsiteX5
(C) Dr. Dózsa Andrés * 2019
I
I
I
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz