Referenciák - ClicXoft programok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Referenciák

REFERENCIA PARTNEREK

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ PROGRAMOT HASZNÁLÓK

EGYÉB PARTNEREK

EGYEDI FEJLESZTÉSŰ PROGRAMOT HASZNÁLÓK

Signalmik Kft.
"Cégünk először a számlázó programját szerette volna az új jogszabályi előírásoknak megfelelőre cserélni.
Kicsit  szkeptikusak voltunk az új program kifejlesztésével kapcsolatban a  munkafolyamataink egyedisége, illetve a korábbi DOS-os programok  működésének és szemléletének az új programban történő beépíthetősége  miatt. A fejlesztés során „jött meg az étvágyunk”, ezért a meglévő  szerződés nyilvántartó és munkaütemező programunk integrálásának igénye  is megfogalmazódott, melyet az új integrált diszpécser rendszer és az  egyedi igényeinknek megfelelő raktári anyag és tárgyieszköz kezelő  program fejlesztése követett.
Végül  az új programok nemcsak az elvárásainknak felelnek meg, hanem a  fejlesztő által beépített innovatív többletszolgáltatások kényelmesebbé,  átláthatóbbá tették a munkánkat.
A folyamatosan jelentkező újabb igényeink megvalósításával is elégedettek vagyunk."  (Szabó Kálmán ügyvezető igazgató)

"Cégünk  első alkalommal egy tömeges számlázást és számlakezelést biztosító  programot, majd egy ehhez kapcsolódó kintlévőségkezelő program  fejlesztését rendelte meg. A programfejlesztés menete és eredménye, a  kommunikáció gördülékenysége és a felhasználóbarát hozzáállás miatt egy  új CRM rendszert is fejlesztettünk. A programtervezés alapossága, azzal,  hogy mindenben érvényesültek a kívánságaink, illetve figyelembe véve  esetleges jövőbeni vízióinkat, sokszor olyan ötleteket, praktikus  megoldásokra kaptunk javaslatot, amire mi nem is gondoltunk. A  "Lehet-e?" kérdésre mindig az volt a válasz, hogy "Mindent lehet", és ez  be is bizonyosodott a munka folyamán. A program használata közben  felfedezett kisebb problémákra, változásokra azonnali megoldásokat  kaptunk, és kapunk jelenleg is"


A fejlesztett program feladata a környezetvédelmi mérési folyamatok menedzselése az ajánlatkéréstól a laborvizsgálatok nyomkövetésén keresztül a folyamat jegyzőkönyvvel történő lezárásig.

A fejlesztett program feladata az önkormányzati ingatlanok nyilvántartása,  az ingatlanokkal kapcsolatos szerződések kezelése, és a kettő alapján  havi bérleti díjak, lakbérek számláinak generálása, folyószámláinak  elektronikus bankkivonat alapján automatikus kezelése (számlázás a NAV online számlázásnak megfelelően).

Automatikus adatszinkronizáló program könyvelési program és honlap adatbázis között. Kontrolling program könyvelési programhoz.Előfizetési szerződéseket nyilvántartó program. Előfizetési adatokból automatkus számlagenerálás. Előfizetési adatokból statisztikai lekérdezés (marketing munka támogatáshoz, beszámoló készítéshez).


CLICXOFT.OFFICE FELHASZNÁLÓK

"Telemarketinges tevékenységünkhöz kerestünk egy egyszerű, megfizethető  támogató programot. Így akadtunk a Clicxoft Kérdőív kezelő programjára.  Nem bántuk meg, hatalmas adatbázist is kezelni képes, diagramok,  összesítések generálhatóak benne, amelyek exportálhatóak más  szerkesztőkbe. A rendszert mi magunk vezéreljük, így ember marad a gép  mögötti munkatárs, nem robot. Megváltozott munkaképességűek használják,  de ők is könnyen, gyorsan elsajátították kezelését. Jó szívvel ajánljuk."
"A gépjármű-nyilvántartó programmal mindig naprakészek tudunk lenni. Segít a szervizelésben, biztosításoknál, a költségek nyilvántartásában, de még a könyvelés is használja az adatait. Bár még fejleszthető – de mi nem? – napi munkánkban hatalmas segítség, csak ajánlani tudjuk. Használata óta nincs be nem fizetett biztosítás, elmaradt műszaki vizsga. Használata egyszerű, könnyen megtanulható."
".... megszületett a döntés és az Önök programját választottuk. A másik két cég akit vizsgáltunk   profi de az Önök ára és a program kezelhetősége verhetetlen."

Számviteli szolgáltatás, adótanácsadás, adózási szolgáltatások, humán ügyviteli szolgáltatások, cégalapítás.

Fon-Iroda (Fónagy György ev.)
Számviteli szolgáltatás, adótanácsadás, adózási szolgáltatások, humán ügyviteli szolgáltatások, cégalapítás, székhely szolgáltatás.

Szakmaközi szervezet, köztestület.


Szakmaközi szervezet, köztestület.
Református Lelkészi Nyugdíjintézet
Az egyház ellátottjainak nyilvántartása, ellátáskorrigálási algoritmusokkal, havi ellátmány generálása bank felé

Dunamelléki Református Egyházkerület
Egyházi egyesület tag/tagdíj nyilvántartása/könyvelése.


CLICXOFT.OFFICE FELHASZNÁLÓK
 
Bouchál Kft
CarCredit Plusz Kft
City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet
Dunamelléki Református Egyházkerület
e-Visit Zrt
Euro-Immat Kft (MKB Bank Zrt)
Éri Kft
Fon-Iroda
Gárdonyi Önkormányzat
Gastimpex Hungária Kft
Goldkern Kft
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa
Humán Innovátor NV Kft
Krekk-Info Kft
Like2K Kft
Magyar Elektronikai Egyesület
Magyar Iparszövetség
NPG AV Media Kft
Pannon-Quality Kft
Pálinka Nemzeti Tanács
Vertical-R Invest Kft
Joker-Karrier Iskolaszövetkezet
Visit Group Hungary Kft.
ZSI-ROda Kft.
TS Gastro Kft.ClicXoft.Office a DIGITÁLIS IRODA kulcsa!
Powered by WebsiteX5
(C) Dr. Dózsa Andrés * 2019
I
I
I
... office apps & more
I
I
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz