ClicXoft programok

Keresés

A tartalomhoz

Letöltések

A Clicxoft.Office programcsalád szoftvereinek letöltéséhez kattintson az oldalon található hivatkozásokra! A szoftverek itt található kipróbálható változatai (DEMO - shareware) biztosítják az egyes programok minden lényeges funkcióját, azonban a rögzíthető tételek száma korlátozott, vagy más limit van beépítve. A szoftverek mindegyike Microsoft SQL Server adatbázisplatformot használ, valamint Microsoft .NET környezet (3.5) alkalmaz. Ezek rendszerkövetelményi, letöltési helyeik itt érhetők el.


Telepítés és használat
A ClicXoft.Office programcsomag programjai a már ismert és megszokott Setup (install) formában, vagy ZIP formában tömörítve, hordozható (portable) formátumban érhetők el. A programok legújabb verziói a felhasználói honlapon kerülnek publikálásra. Erről az oldalról - a program nevére kattintva - lehet eljutni az adott program utolsó verzióit tartalmazó letöltési oldalra. (Természetesen mindig a legújabb verziót érdemes letölteni, az elvégzett hibajavítások és funkciófrissítések okán.)

  • A Setup verziót választva a Windos-ban megszokott módon installálható a program (mivel nem épül be semmilyen rendszerprogramba, ezért azkár pendrive-ra is telepíthető).
  • A tömörített kibontandó ZIP archívum az indító EXE programot és a szükséges DLL fájlokat tartalmazza. A programok telepítés nélkül, a kicsomagolás után közvetlenül egy adott könyvtárban történő kicsomagolással telepíthetők, és azonnal futtathatók amennyiben rendelkezésre áll az azokat kiszolgáló MS SQL Server, illetve a .NET környezet. Ezek telepítésével kapcsolatos információk ide kattintva tanulmányozható.


A programok egységes szemlélettel, grafikus megjelenéssel és kezeléstechnikával rendelkeznek. Ide kattintva letölthető egy termékfüggetlen általános programkezelési ismertető.


Felhasználói programok


Kölcsönügylet-kezelő program
A program gépek, berendezések kölcsönzésével foglalkozó vállalkozások kölcsönzési folyamatainak kezelését segíti.

Értékesítési folyamatkezelő program
A program olyan szervezetek számára nyújt támogatást, amelyek termékek és szolgáltatások értékesítésével foglalkoznak és szükséges számukra sales folyamatok részletes adminisztrációja.

Szerződés kezelő program
A program cégek és szervezetek működéséhez kapcsolódó szerződések teljes körű, auditálható menedzselését teszi lehetővé.

Kérdőív kezelő program
A program eredményesen segíti közvélemény kutatások, piacfelmérés célú kutatások végrehajtását, ügyfelek és üzleti partnerek elégedettségének mérését célzó megkeresések elvégzését.

Tartozás kezelő program
A program eredményes tartozáskezelési nyilvántartást biztosít sok üzleti partnerrel, és jellemzően partnerenként is több kiállított számlával rendelkező vállalkozások és szervezetek vevő- és ügyféltartozásainak (kintlévőségének) menedzseléséhez.

Iktatás kezelő program
A program cégek és szervezetek működéséhez kapcsolódó bejövő és kimenő iratok elektronikus iktatását, az iktatási eljárások auditálást teszi lehetővé.

Feladat kezelő program
A program lehetőséget biztosít egyedi feladatok kiosztásától és ellenőrzésétől kezdve teljes komplex munkafolyamatok, projektfeladatok tervezésére, nyomonkövetésére, a feladatok auditjára.

Gépkocsi flottakezelő program
A program gépkocsik, személy és tehergépjármű autóflották adatainak nyilvántartására, a kezelt gépjárművek életútjának követésére, gépkocsikhoz kapcsolódó költségek és bevételek kalkulációját teszi lehetővé.

CRM és ügyfélszolgálati program
A program a ClicXoft.Office programcsomag programjaiban rögzített ügyfél és üzleti partnerek adatainak kezelését, CRM folyamatok végrehajtását teszi lehetővé.

Társasház+ program
Társasház lakói folyószámlát menedzselő program pénzügyi- (vevő/szállító számla, bank/pénztár) és pénzforgalmi könyvelési modulokkal.

Számlakészítő program
Alap számlázási igényeket megvalósító számlakészító program jogszabályi megfeleléssel.

Szerviz program
A program lehetővé teszi különböző karbantartás-igényes gépek és eszközök javítási és fenntartási tevékenységeihez köthető feladatok adminisztrációját, a hibák rögzítésétől, munkalapok kiállítástól kezdve, a javítási munka megtörténésének regisztrálásáig.
.

Mezőgazdasági elszámoló (agroffice) program
Mezőgazdasági vállakozások munkavégzését, és elszámolásait támogató program.


Kiszolgáló és rendszeradminisztrációs célú programok
E szoftverek a ClicXoft.Office programcsomag alkalmazásához szükséges különböző rendszergazdai teendők végrehajtását teszik lehetővé.

SQL adatbázis mentő program
MS SQL adatbázisok automatikus, ütemezett mentését biztosító program


Felhasználó menedzser program
A ClicXoft.Office programcsomag programjaiban a felhasználók menedzselését, jogosultság-kiosztását kezelő segédprogram.

Adatbázis menedzser program
A felhasználói programokhoz tartozó (MS SQL Server által kezelt) adatbázis(ok) létrehozását, menedzselését lehetővé tevő program. Segítségével az adott cégnél- szervezetnél már alkalmazott adatbázis-struktúrák is másolhatók, klónozhatók, az alkalmazott adatstruktúrával együtt
.

Email központ program
A céges levelező rendszertől független, a felhasználói programok által küldendő email-eket menedzselő program
.

SMS központ program
A felhaszn
álói programok által küldendő sms-eket menedzselő program, hasonlóan az email-kezelő szoftverhez.

Segédprogramok, kisalkalmazások és vezérlőeszközök
A teendőket, határidőket kezelő programokhoz tartoznak olyan programok, amelyek a számítógéppel együtt indíthatók, a Windows tálcára (System Tray) elhelyezik az ikonjaikat, és figyelik a lejárt határidőket tennivalókat és eseményeket. Így azáltal juthatunk számunkra fontos információhoz, hogy az adott programot el kellene indítani.
.

Irodai programcsomag kezelőpanel - gyorshívó és eseményjelző program
Tálcán futó alkalmazás ClicXoft programok gyors kezeléséhez és események megjelenítéshez.


Szerződés kezelő tálcaprogram
szerződés kezelő program határidőit figyelő segédprogramja.

Kintlévőség kezelő tálcaprogram
A kintlévőség kezelő program teendőit figyelő segédprogramja.

Szerviz tálcaprogram
A szerviz program nyitott munkalapjait figyelő segédprogramja.

Iktatás kezelő tálcaprogram
Az iktatás kezelő program teendőit figyelő segédprogramja.

ClicXoft tálcaprogram
Clicxoft programok indítását, kezelését segédprogram

ClicXoft határidő figyelő tálcaprogram
Clicxoft programokban kezelt határidőket figyelő segédprogram

Leírások
A ClicXoft.Office programcsomag felhasználói programjainak, a segéd- és kiszolgáló célú szoftverek kezeléséhez különböző leírások nyújtanak segítséget. A leírások a Clicxoft programok felhasználói honlapján kerülnek publikálásra


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe